ЛАБОРАТОРІЇ - ХАРЧОВА

Випробувальна лабораторія харчової продукції є структурним підрозділом державного підпри-ємства «Хмельницький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації». Лабораторія акредитована Національним агентством з акредитації України (атестат акредитації № 20374 від 09.11.2020 року, дійсний до 19.09.2023р.).

 

Випробувальна лабораторія оснащена сучасним випробувальним обладнанням і забезпечена висококваліфікованими кадрами. Про високий професійний рівень працівників свідчать результати участі в програмі міжлабораторних порівнянь результатів вимірювань «ПРОФ-ТЕСТ» та в міжна-родних раундах.У програмі «ПРОФ-ТЕСТ» лабораторія приймає участь, починаючи з 1998 року.

Основним видом діяльності випробувальної лабораторії є випробування продукції на відповід-ність нормативної документації. Зокрема, проводяться випробування таких видів продукції: харчової, сільськогосподарської продукції та продовольчої сировини, води питної, продукції про- мислової групи (мийних та косметичних засобів) за показниками якості та безпеки; будівельних матеріалів та мінеральної сировини за радіологічними показниками; визначення вмісту генетично модифікованих організмів у харчових продуктах, продовольчій сировині, кормах для тварин.

В лабораторії впроваджено методи визначення рослинних жирів у продуктах тваринного походження з метою виявлення фальсифікації харчової продукції, наприклад, масла вершкового, молока згущеного, сиру, морозива, кисломолочних продуктів та інших.

Випробувальна лабораторія визначає:
- показники безпеки: вміст радіонуклідів, вміст токсичних елементів, вміст залишкових кількостей пестицидів, мікотоксинів (В1, В2, G1, G2, М1, дезоксініваленолу, зеараленону, патуліну, охратоксину А, Т-2 токсину ), гормональних препаратів, нітрозамінів, нітратів, нітритів, залишкових кількостей антибіотиків, мікробіологічні показники, вміст гістаміну, харчових добавок – підсолоджувачів, консервантів, смакових добавок, бенз(а)пірену.;
- органолептичні та фізико-хімічні показники: вміст вологи, жиру, цукру, солі, білку, транс-ізомерів, глюкозинолатів, ерукової кислоти, фосфору, крохмалю, жирних кислот та багато інших показників.

На базі випробувальної лабораторії є можливість працівникам інших лабораторій проходити стажування з метою підвищення кваліфікації за індивідуально складеним планом.

Постійно працюємо над освоєнням нових методів випробувань.

Звернувшись до нас, Ви завжди отримаєте якісну послугу виконану кваліфікованими фахівцями в оптимальні терміни за доступними цінами.

Випробувальна лабораторія гарантує об’єктивність, достовірність та конфіденційність отриманих результатів.

За більш детальною інформацією звертайтесь за адресою:

тел..: (0382) 65-20-00, 067 - 311- 64- 45, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Документи
Послуги
Галузь акредитації

До уваги замовників робіт та послуг!

ДП «Хмельницькстандарт- метрологія» швидко і якісно надасть комплекс послуг із сертифікації продукції, методичну і практичну допомогу з питань стандартизації, виконає роботи у галузі метрології, пропонує надання послуг із проведення лабораторних випробувань харчової продукції, сільськогосподарської сировини та продукції промислової групи відповідно до галузі акредитації. Найкоротші терміни проведення робіт – це економія Вашого часу та коштів.

Звертайтесь до нас за адресою:

ДП «Хмельницькстандарт метрологія», м. Хмельницький, вул. Свободи, 7,

e-mail: hmcsms@infocom.km.ua

  • з питань проведення лабораторних випробувань харчової продукції, сільськогосподарської сировини та продукції промислової групи: (0382) 65-20-00, (067) 311-64-45 – начальник випробувальної лабораторії харчової продукції
  • з питань надання послуг із сертифікації: (0382) 65-63-36, (067) 311-15-71 – заступник генерального директора з підтвердження відповідності
  • з питань проведення робіт у галузі метрології: (0382) 65-65-03, (067) 311-64-46 – заступник генерального директора з метрології
  • приймання ЗВТ та робота з замовниками – (0382) 65-05-26;
  • приймальня генерального директора: (0382) 65-60-76.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер